Ebi / yHa architects + L&C design


first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/110248/ebi-yha-architects Clipboard CopyAbout this officeyHa architectsOfficeFollowL&C designOfficeFollowProductsGlassSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousingApartmentsOfficesOffice buildingsTokyoResidentialHousingJapanPublished on February 17, 2011Cite: “Ebi / yHa architects + L&C design” 17 Feb 2011. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogFaucetshansgroheKitchen MixersGlass3MGlass Finish – FASARA™ GeometricPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Classic™ SeriesPlumbingSanifloMacerator – Saniaccess®3WoodBruagAcoustic Panels with LEDMetallicsSculptformClick-on Battens in Ivanhoe ApartmentsSkylightsVELUX CommercialLonglight 5-30° – Modular SkylightsTiles / Mosaic / GresiteLove TilesPorcelain Tiles – SplashAluminium CompositesMetawellAluminum Panels for Interior DesignMetal PanelsRHEINZINKPanel Systems – Horizontal PanelEducationalLamitechChalk boardCarpetsCarpet ConceptCarpet – Eco IquMore products »Read commentsSave想阅读文章的中文版本吗?Ebi / yHa architects + L&C design是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Ebi / yHa architects + L&C designSave this projectSaveEbi / yHa architects + L&C design Architects: L&C design, yHa architects Area Area of this architecture project CopyApartments, Office Buildings•Tokyo, Japan 2007 Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/110248/ebi-yha-architects Clipboard Apartments “COPY” Photographs:  Takeshi YamagishiText description provided by the architects. Complex building in Ebisu near Shibuya, Tokyo. Lower floor is shop and upper floor is apartment or office like SOHO. Every floor have small terrace that are enchased on for providing an evacuation route from upper floor. This building is facing on urban planned road and this building have a possibility to be set-back from the road and 3-floor is limited on the planned extension road from law.Save this picture!© Takeshi YamagishiSo in the future this lower 3-floor structure can be separated from main structure. Besides it, we made entrance square for good neighborhood and we tried to create public space in the city in spite of private plot.Save this picture!© Takeshi YamagishiProject gallerySee allShow lessHouse of Tapes / Emmett McNamaraArticlessTARTT “WHATAMI” winner of the 2011 Young Architects Program at the MAXXIArticlesProject locationAddress:Tokyo, JapanLocation to be used only as a reference. It could indicate city/country but not exact address. Share Save this picture!© Takeshi Yamagishi+ 24 Share ArchDaily “COPY” Area:  111 m² Year Completion year of this architecture project Japan Photographs Ebi / yHa architects + L&C design Projectslast_img

Have any Question or Comment?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Recent Comments